Gear Aid Talkum

kr125.00

Gear Aid Talcum powder er tidligere kjent som McNett Pro Talc. Dette er høykvalitets talkum som hjelper å beskytte tetninger og mansjetter i gummi og latex. Ikke minst gjør talkumet det MYE lettere å ta på seg drakter og tetninger/mansjetter som kan virke trange. Skaper mindre friksjon og gnaging mot huden. Gear Aid talkum er uparfyrmert allergivennlig talkum, produsert av høy kvalitets kritt fra Fankrike.

Den smarte beholderen talkumet kommer har et lokk du kan vri for å åpne/lukke. Dette skaper mindre søl og gjør det lettere til å komme inn på innsiden av halstetninger og armer på tørrdrakter for rask påføring. Kan også brukes på alt av svømmedrakter, open cell drakter eller våtdrakter for triatlon.

Spesielt for dem som reagerer på latex, eller har langt hår(eller er hårsåre), så anbefaler vi GA Talcum powder på det varmeste. For å gjøre forberedelsene før dykket eller padleturen litt mer komfortabel.

Kan også brukes til å preppe et område man skal lime med Aquasure, for å gjøre det tørt og rent slik at limet sitter bedre.

Egenskaper og funksjoner

*  Kommer i en beholder på 100 gram

*  Smart lokk du kan vri for å åpne/lukke. Holder seg tett når du ikke har den i bruk

*  Gjør entring gjennom våtdrakter, tørrdrakter, halstetninger og armmansjetter i gummi, neopren og latex lettere

*  Hjelper å beskytte og bevare tetninger i latex og gummi

*  Ideel å ha med i dykkerbaggen

*  Uparfyrmert allergivennlig talkum, produsert av høy kvalitets kritt fra Fankrike

På lager

Produktnr: 9525500559 Kategorier: ,