Garmin Descent MK1

kr10,695.00

Garmin har laget en allsidig dykkerklokke med en rekke smarte funksjoner og til å være en nykommer blant dykkecomputere, skulle man tro de aldri hadde gjort noe annet!

Med Garmin Mk1 har man GPS med fargeskjerm og TOPO-kart, kompass, gyroskop, høydemåler, funksjoner for trening, svømming, friluft og ikke minst en fullverdig dykkercomputer med følgende modus: ren dybdemåler, støtte for dykkinng med både vanlig luft, nitrox og trimix(med flere gasser), og fridykkermodus. Med andre ord den mest funksjonsrike dykkecomputeren på markedet, som passer en aktiv livstil og er klar for alle typer dykkeeventyr.

Garmin Descent Mk1 kommer i to versjoner; en i sølv laget i stål med sort silikonrem og premium black versjonen, laget i titan med titanlenke.

Høydepunkter

  • Funksjonsrik og avansert GPS-dykkecomputer med en elegant klokkedesign, lyssterk 1,2-tommers fargeskjerm og TOPO-kart.
  • Innebygde sensorer som 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler. GPS og GLONASS lar deg markere posisjonene på overflaten der du starter og avslutter dykket.
  • Støtte for dykking med én gass, flere gasser (inkludert nitrox og trimix), målerdykk og apneadykk. Planlegg dykkene dine direkte på enheten.
  • Dykkerlogg der du kan lagre og lese data fra opptil 200 dykk. Du kan også dele dykk på nett via Garmin Connect™ og den tilhørende mobilappen.
  • Leveres med Elevate-pulsmåling på håndleddet med multisport-aktivitetsprofiler, ytelsesmålinger og smartvarsler.
  • Batterilevetid: opptil 19 dager i klokkemodus, 10 dager i smartklokkemodus, 40 timer i dykkemodus og 20 timer i GPS-modus.
Mens du er under vann, sørger den anerkjente Bühlmann ZHL-16c-algoritmen for at du holder deg innenfor dykkegrensene dine. Valgbare lyd- og vibrasjonsvarsler holder deg informert og trygg gjennom hele dykket. Når du ikke dykker, fungerer Descent Mk1 også som en treningsenhet, med de beste funksjonene fra Fenix 5, den ultimate multisport-GPS-klokken, inkludert smartvarsler som hjelper deg med å holde kontakten med andre mens du er på farten. I tillegg har Descent Mk1 en slank, komfortabel og elegant utforming som passer godt inn i hverdagen din.
Uansett om du dykker med eller uten tank, i saltvann eller ferskvann, med nitrox eller trimix, eller om du holder pusten, er Descent Mk1 den intuitive og komplette dykkecomputeren. Dette er den første dykkecomputeren i klokkestørrelse med overflate-GPS, fargekart på skjermen og posisjonsreferanse – dermed kan du enkelt merke hvor du dykker ned i og kommer opp av vannet.
NB, dette er bestillingsvare

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Varenummer: 1584 Kategori: