Angrerett og retur

Returinformasjon
Dersom du ønsker å returnere en vare kjøpt i vår nettbutikk, kan du komme innom butikken vår, eller ta kontakt pr e-post. Husk å oppgi ordrenummer.
Stavanger Dykkersenter forholder seg til Forbrukerkjøpsloven og loven om E-Kjøp med tanke på angrefrist og rett til retur av produkter.

Angrerett ved kjøp på nett
En forbruker har i følge forbrukerkjøploven og loven om e-handel i visse tilfeller rett til å angre et kjøp gjort på nett. For å benytte seg av denne retten, må Stavanger Dykkersenter kontaktes skriftlig innen 14 dager fra en fullverdig levering av ordren.
Varselet kan skje pr mail, eller ved å bruke angrerettskjema som sendes sammen med din ordre. Dersom du ikke bruker vedlagt angrerettskjema, så må du informere oss om ordrenummer.

Angreretten gjelder bare standardprodukter, ikke produkter som er bestilt på mål eller tilpasset etter bestilling (spesialtilpasset, laget på kroppsmål etc) som for eksempel drakter som er målsydd eller tilpasset kundens ønske (navnelapper, fargevalg og lignende).

Forbrukeren har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusive frakt dersom vilkårene for angrerett og retur er til stede. Kjøper må selv dekke returfrakt.

Varen skal helst sendes i retur i originalemballasje. Kjøper er ansvarlig for eventuelle skader som oppstår grunnet mangelfull innpakning. Retur kan også skje ved fysisk oppmøte i vår butikk.

Stavanger Dykkersenter tar ikke i mot varer som sendes med postoppkrav.

Når gjelder angreretten?
Angreretten gjelder kun for privatpersoner, ikke for bedrifter eller organisasjoner. Lovfestet angrerett gjelder kun i de tilfeller der avtale om salg skjer og gjennomføres i nettbutikken. Varer som reserveres og betales i butikk, gis ikke angrerett siden avtaleinngåelsen da skjer i vår fysiske butikk.